Ένωσαν τις δυνάμεις τους για την Κυανή Ακτή!

kiani katarismos

kiani katarismos

Ένωσαν τις δυνάμεις τους για την Κυανή Ακτή.. Οι εργαζόμενοι των s/m Μασούτης, με την SANITAS και τον Δήμο της Πρέβεζας έδωσαν το παρόν, καθαρίζοντας ένα σημείο αναφοράς για την Πρέβεζα.

Η κοινή αυτή δράση είχε ως στόχο να αναδείξει την αξία του εθελοντισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος σε ένα σημείο που υποδέχεται εκατοντάδες λουόμενους και αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη.

Εν τω μεταξύ, τις διαδρομές του στην Πρέβεζα ξεκινά και φέτος το τουριστικό τρένο πόλης από την Δευτέρα 11 Ιουλίου.

Το τρένο με αφετηρία την πλατεία Δικαστηρίων θα διασχίζει την οδό Ελ.Βενιζέλου , το Στρατόπεδο Σολωμού και την Κυανή Ακτή και θα φτάνει στο αλιευτικό καταφύγιο του Παντοκράτορα.

Στην επιστροφή του συνεχίζει από την οδό Νικοπόλεως, περνάει κατά μήκος του γηπέδου , φτάνει στον φόρο, συνεχίζει στην Ιωαννίνων, στρίβει στα φανάρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης, συνεχίζει στα Καύσιμα και επιστρέφει μέσω της οδού Αγ.Σπυρίδωνα και Σπηλιάδου καταλήγοντας και πάλι στην Πλατεία Δικαστηρίων.
Ωρες δρομολογίων 18.15”.19.15” και 20.15” μ.μ.

{jathumbnail off}