Αισιόδοξος για το αεροδρόμιο ο Δήμαρχος Ιωαννίνων

aerodromio giannina

aerodromio giannina

Σίγουρος ότι η παράταση που δίνεται για την ολοκλήρωση των έργων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων είναι και η τελευταία εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, σημειώνοντας ότι οι εργασίες βρίσκονται σε καλό δρόμο!!!

Σε δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος, ανέφερε πως «θεωρώ ότι οι εξελίξεις που αφορούν το εκτελούμενο έργο που έχει να κάνει με τις εγκαταστάσεις επίγειας εξυπηρέτησης του Αεροδρομίου, είναι σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι μάλλον αυτή θα πρέπει να είναι και η τελευταία παράταση στο έργο».

Όπως σημείωσε, «με δεδομένο ότι αυτό είναι ένα έργο που υλοποιείται και παρ’ όλες τις μεγάλες καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί κάποια στιγμή θα φτάσει στο τέλος, ο κυρίαρχος στόχος για μας ως δημοτική αρχή είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας του αεροδρομίου που είναι εξαρτημένη από το ραδιοβοήθημα προσγείωσης», ενώ ανέφερε τη νέα επιστολή που απέστειλε στο διοικητή της ΥΠΑ και κατατέθηκε ως Αναφορά στη Βουλή από τους βουλευτές Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, αναφέρθηκε στις πρόσφατες παρεμβάσεις των τεσσάρων κυβερνητικών βουλευτών του νομού Ιωαννίνων (ΤΑΙΠΕΔ, κατάθεση στη Βουλή με τη μορφή Αναφορών των επιστολών του Δημάρχου που αφορούν τις αντικειμενικές αξίες και το Αεροδρόμιο).
Ο κ. Μπέγκας τόνισε πως η Δημοτική Αρχή έχει ως βασική αντίληψη τη συνεργασία και πως κοινοποιεί τις επιστολές και τις παρεμβάσεις της σε όλους τους βουλευτές του νομού.

«Το έχω πει επαλειμμένα, πως είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεννοούμαστε και να ενώνουμε τις δυνάμεις μας όλοι οι τοπικοί παράγοντες – ο καθένας με το ρόλο που έχει – στη διεκδίκηση κάποιων σημαντικών ζητημάτων για τον τόπο μας και αυτό επιδιώκουμε κάθε φορά».
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ