Βγήκε «λαβράκι» από το… τηλέφωνο του δημαρχείου!!!

dimarxeio grafeio

dimarxeio grafeioΠραγματικό λαβράκι, βγήκε από τον έλεγχο που έγινε στους λογαριασμούς τηλεφώνου δημοτικής ενότητας και φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή!!!

Ο έλεγχος προκλήθηκε μετά απόφαση του υπεύθυνου για τη δημοτική ενότητα αντιδημάρχου έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου.

Έτσι ζητήθηκαν από τον ΟΤΕ αναλυτικοί λογαριασμοί για όλη την διάρκεια του 2014.

Κι από κει βγήκε πραγματικό λαβράκι!

Όπως προκύπτει από τα γραφεία της δημοτικής ενότητας – σε ένα ορεινό χωριό- γινόντουσαν τηλεφωνήματα ανά τον κόσμο! Από Βόρεια Αμερική μέχρι Γερμανία!

Σε απίθανες ώρες… Όπως απογεύματα, βράδια… Ακόμη και τα Σαββατοκύριακα δούλευε το γραφείο μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο!

Κι όχι βέβαια για την τουριστική προβολή της περιοχής!

Όσοι έχουν στα χέρια τους, τους αναλυτικούς λογαριασμούς του ΟΤΕ, τρίβουν τα μάτια τους… Και μετά τα υπερατλαντικά τηλεφωνήματα δεν τους κάνει καμία εντύπωση το γεγονός ότι τον περασμένο Μάιο –τον μήνα των εκλογών- ο λογαριασμός είναι τριπλάσιος από τους προηγούμενους!!!

Αυτή η περίπτωση βάζει πάντως σε γενικότερους προβληματισμούς τη Δημοτική Αρχή η οποία δεν αποκλείει την πιθανότητα να ξεκινήσει ανάλογους ελέγχους στα τηλέφωνα όλων των δημοτικών ενοτήτων αλλά και του κεντρικού δημαρχείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ