Γεωργιάδης: Είναι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία

adonis litari

adonis litari

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη.

Η συμμετοχή μάλλον ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι μέσα από τέτοιες κομματικές συγκεντρώσεις, αρχίζουν να διακρίνονται οι φιλοδοξίες για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου.

Στη Νομαρχιακή Συνέλευση απηύθυναν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Σπύρος Βασιλείου, ο Περιφερειάρχης του κόμματος και ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άσκησε δριμύτατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι αρκετές φορές τόνισε την ανάγκη υπεράσπισης των δημοκρατικών θεσμών της χώρας οι οποίοι κινδυνεύουν.

«Είναι ανατριχιαστικό να λένε ότι όσοι θα πάνε στο Σύνταγμα είναι εχθροί της Ελλάδας», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης με αφορμή τη συγκέντρωση της κίνησης «παραιτηθείτε» ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε ότι οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται να παραστούν στη βουλή και να απαντήσουν θεωρώντας την τσιφλίκι τους.

«Για τις καρέκλες και την βουλευτική αποζημίωση ψηφίζουν τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ επίθεση εξαπέλυσε και στον Πάνο Καμμένο τον οποίο χαρακτήρισε «ζωντανό νεκρό» με αφορμή προεκλογική του δήλωση «ότι μνημόνιο μόνο νεκρός θα ψήφιζε..».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ