Δεν πηγαίνουν στο διάλογο, ενισχύονται τα μπλόκα

agrotes th2

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες κατά τη σύσκεψη που είχαν, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι από 66 μπλόκα της χώρας.

Οι συμμετέχοντες επανέλαβαν ότι δεν προτίθενται να προσέλθουν σε καμία συνάντηση με τον πρωθυπουργό αν δεν αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το φορολογικό και το ασφαλιστικό, ενώ ανέφεραν ότι επίσης δεν θα προσέλθουν σε διάλογο με άλλον πολιτικό αρχηγό από τα υπόλοιπα κόμματα αν προηγουμένως δεν λάβουν δεσμεύσεις για τη στάση που θα κρατήσει.

Ο αγώνας κλιμακώνεται στα μπλόκα λοιπόν που έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Σε δίωρο αποκλεισμό της εξόδου προς την Εγνατία οδό, από τις 7 έως τις 9 το βράδυ, θα προχωρήσουν οι αγρότες στην Ηγουμενίτσα, οι οποίοι έχουν στήσει μπλόκο έξω από το λιμάνι.

Παράλληλα, σε αποκλεισμούς δρόμων το βράδυ προσανατολίζονται οι αγρότες στο Κομπότι και την παλιά γέφυρα της Άρτας, ενώ το μπλόκο που έστησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Κακκαβιάς, ενισχύθηκε σήμερα το πρωί και από τις 11 το πρωί έως την 1 μ.μ πραγματοποιήθηκε δίωρος αποκλεισμός του δρόμου, ο οποίος θα επαναληφθεί και το βράδυ.

Μπλόκο έχει στηθεί στο Λούρο από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Πρέβεζας, το οποίο μάλιστα είναι από τα πιο δυναμικά.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ