Διπλό χτύπημα από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, το οποίο συνεχίζει να δίνει καθημερινά τη μάχη για την εξάρθρωση των κυκλωμάτων και την καταπολέμηση της διακίνησης στην περιοχή.
Αξιολόγηση πληροφοριών, καλά οργανωμένες επιχειρήσεις και στοχευμένες κινήσεις αποτελούν συστατικά των επιτυχιών που σημειώνονται.
Στις δύο τελευταίες υποθέσεις συνελήφθησαν συνολικά τρία άτομα ενώ κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες χασίς και ηρωίνη.
Στην πρώτη περίπτωση αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνέλαβαν στην Πεδινή Ιωαννίνων, δύο ημεδαπούς, έναν 24χρονο και μία 32χρονη, διότι σε έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 19,6 γραμμαρίων, την οποία προόριζαν για διακίνηση.
Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνέλαβαν στην Κρύα Ιωαννίνων, έναν 19χρονο ημεδαπό, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 402,6 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου διαμετρήματος (7,65) mm και
μία ξύλινη ράβδος (γκλοπ)
Τέλος αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, συνέλαβαν χθες το απόγευμα στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, μία 46χρονη ημεδαπή, η οποία επέβαινε σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί) και κατά τον αστυνομικό έλεγχο πέταξε στο έδαφος δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (3,6) γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς ενώ την προανάκριση διενεργούν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας αντίστοιχα.
{jathumbnail off}