Μεγάλες ανακατατάξεις στην τοπική Νέα Δημοκρατία… Προς τη Β’ Αθηνών η Άννα Ασημακοπούλου

ANNA EKLOGES

ANNA EKLOGESΣημαντικές και σοβαρές ανακατατάξεις αναμένεται να υπάρξουν στο χώρο της τοπικής κεντροδεξιάς, στην περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κι η αρχή θα γίνει με την μετακίνηση της Άννας Ασημακοπούλου από την εκλογική περιφέρεια Ιωαννίνων στη Β’ Αθηνών.

Δημοσίευμα στην ιστοσελίδα parapolitika, θέλει την συγκεκριμένη απόφαση ως οριστική. Η βουλευτής Ιωαννίνων και εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας αποφεύγει να πει οτιδήποτε, όμως από το περιβάλλον της σημειώνουν με νόημα ότι «θα δώσει τη μάχη από όποια θέση αποφασίσει ο Πρωθυπουργός».

Η απόφαση λοιπόν να πολιτευθεί η Άννα Ασημακοπούλου σε μία δύσκολη εκλογική περιφέρεια, όπως αυτή της Β’ Αθήνας, από έγκυρους πολιτικούς κύκλους θεωρείται βέβαιη και δεδομένη.

Αυτόματα, όπως γίνεται αντιληπτό, το γεγονός αυτό θα φέρει μεγάλες ανακατατάξεις στο χώρο της τοπικής κεντροδεξιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι για το ψηφοδέλτιο είναι αρκετοί, όμως στόχος της Συγγρού είναι να παρουσιάσει ένα σχήμα ισχυρό κι όχι αποδυναμωμένο.

Με βάση αυτό, δεν αποκλείεται στέλεχος που σήμερα βρίσκεται στο χώρο της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης (δηλαδή στους δήμους) να μπει στη μάχη του σταυρού για την κεντρική πολιτική σκηνή.

Πέραν αυτού, είναι σίγουρο ότι θα αναζητηθούν και νέα πρόσωπα, τα οποία θα δώσουν το στίγμα της ανανέωσης.

Ενδιαφέρον εκδηλώνει ο Καθηγητής Καρδιολογίας, αδελφός του πρώην βουλευτή Αντώνη, Στέφανος Φούσας, όπως και ο διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Λάμπρος Γεωργόπουλος.

Βολιδοσκοπήσεις δέχεται ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χάρης Λαζάνης, ενώ είναι άγνωστο ακόμη τι θα πράξει η κ. Νατάσα Τύρου Ούζου, η οποία είναι εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος.

Τα υπόλοιπα γυναικεία ονόματα που ακούγονται είναι της Προέδρου της ΝΟΔΕ Μαρίας Κεφάλα και της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Σταυρούλας Τσιάρα.