Μεγαλοπρεπές άδειασμα από τον Στράτο Ιωάννου…

IOANNOY NEWΠριν από μερικές ημέρες ο δήμαρχος Πρέβεζας, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, καμάρωνε μεταξύ των άλλων για το Κάστρο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο ανήκει στους πολίτες και για το έργο της ανάπλασης ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ που θα εκτελέσει ο Δήμος!!!

Πολλοί αναρωτήθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει κάτι τέτοιο καθώς το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν είχε ξεκαθαρίσει. Στρατόπεδο ήταν η περιοχή και το διεκδικούσαν από το ελληνικό δημόσιο και ο Δήμος και η Περιφέρεια!!!

 

Μπορεί να είχε κάποια υπόσχεση ο Δήμαρχος και είπε να χαρεί μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. Ε και μια κουβέντα παραπάνω, μια υπόσχεση παραπάνω, δικαιολογείται τέτοιες μέρες!

Μόνο που οι εξελίξεις ήρθαν γρήγορα. Και οι ανακοινώσεις από τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου για την απόδοση του στρατοπέδου στην Περιφερειακή Ενότητα αποτελούν κι ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα του Δημάρχου.

Μπορεί ο αντιπεριφερειάρχης να επιχείρησε να δώσει τις δικές του ερμηνείες στις ανακοινώσεις του δημάρχου, αλλά ήταν μάταιος ο κόπος… Άλλωστε είναι από τις φορές που οι ερμηνείες περισσεύουν… Σαν το γνωστό «να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ