Νέα πρόκληση.. Υφαρπάζουν τις περιουσίες Ελλήνων της Χειμάρας!

XHMARA

XHMARA

Σε μία ακόμη προκλητική ενέργεια σε βάρος της Ελληνικής Μειονότητας, προχώρησε η Αλβανική Κυβέρνηση… Μία ενέργεια που δεν έχει προηγούμενο, καθώς για πρώτη φορά, αφαιρεί και με την.. βούλα τους τίτλους ιδιοκτησίας μειονοτικών.

Η Κυβέρνηση επικαλούμενη παρατυπίες στους τίτλους που εκδόθηκαν από το ίδιο το κράτος το 1994, προχωρά στην αφαίρεσή τους, υποστηρίζοντας ότι θα ακολουθήσει σχετική έρευνα.

Ήδη το δημαρχείο της Χειμάρας, ανακοίνωσε την αφαίρεση τίτλων σε 123 οικογένειες από το χωριό Δρυμάδες και αναμένεται να ακολουθήσει και εκατοντάδες άλλοι, που αφορούν σε εκατοντάδες στρέμματα, πολλά εκ των οποίων είναι παραθαλάσσια και αποτελούν πραγματικά «φιλέτα».

Σε αυτά φαίνεται ότι αποσκοπούν κύκλοι της Κυβέρνησης, που ήδη έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν επενδύσεις τουριστικού χαρακτήρα.

Μάλιστα με νόμο της Κυβέρνησης προβλέπεται η πώληση σε υποψήφιους επενδυτές οικοπέδων έναντι του ενός…ευρώ!!!

Σημειώνεται ότι ανάλογες απόπειρες είχε γίνει και στο παρελθόν χωρίς όμως να υλοποιηθούν… Είναι η πρώτη φορά, από την ημέρα που το Αλβανικό κράτος, προχώρησε στην απόδοση τίτλων ιδιοκτησίας, όπου προχωρά σε μαζική, υφαρπαγή, ουσιαστικά, περιουσιών που ανήκουν σε μέλη της Ελληνικής Μειονότητας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ