Ο Υπουργός Ανάπτυξης στη βιομηχανία Καράλης

KARALHS X2ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα νόστιμα και πολυβραβευμένα τυριά της γαλακτοβιομηχανίας ΚΑΡΑΛΗΣ γεύτηκε ο Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Φιλοθέη Άρτας.

Ο υπουργός που συνοδευόταν από τον βουλευτή Άρτας Γιώργο Στύλιο, από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη , τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά, τον Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Δημήτρη Βάσσο αφού ενημερώθηκε από τον Κώστα Καράλη για την πορεία της εταιρείας για τις επενδύσεις αλλά και για τις εξαγωγές που ανέρχονται στο 45% του τζίρου της , συγχάρηκε τον ιδιοκτήτη της για την επιχειρηματική του δράση και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

KARALHS X1KARALHS X3

Η συζήτηση του Υπουργού και των φορέων με τον ιδιοκτήτη της γαλακτοβιομηχανίας σχετικά με τα προβλήματα των επιχειρήσεων της περιφέρειας την περίοδο που διανύουμε υπήρξε αποδοτική και ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βιομηχανία Καράλης, στην εποχή της κρίσης καταφέρνει όχι μόνο να αναπτύσσεται αλλά και να αποτελεί στήριγμα για την ηπειρωτική κτηνοτροφία, κρατώντας πολύ ψηλά την ποιότητα και συνεχίζοντας την παράδοση των άριστων τοπικών προϊόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ