Παραλειπόμενα από τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο

OIKONOMIKO LOGGO

OIKONOMIKO LOGGOΣημαντικές απώλειες δυνάμεων κατέγραψε η ΠΑΣΚΟ στις εκλογές που έγιναν στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ηπείρου.
Το ενδιαφέρον όμως δεν είναι αυτό. Το πραγματικό ενδιαφέρον είναι να διαπιστώσει κανείς προς τα πού κινήθηκαν οι δυνάμεις αυτές….

Ειδικά όταν σιγά σιγά γίνεται γνωστό το παρασκήνιο που είχε αναπτυχθεί τις προηγούμενες ημέρες. Όταν δηλαδή κάποιοι φρόντιζαν να πληρώσουν ομαδικά συνδρομές μελών προκειμένου να έχουν δικαίωμα ψήφου.

 

Η παράταξη που αύξησε τις δυνάμεις της είναι αυτή της ΠΟΦΕΕ. Μιας κίνησης που κατά το παρελθόν αποτελούνταν από συντηρητικές δυνάμεις, ενώ στις παρούσες εκλογές, μέλη της δήλωναν φίλοι της Χρυσής Αυγής.

Την έδρα για λογαριασμό της ΠΟΦΕΕ κέρδισε ένας νέος υποψήφιος ο Παντελεήμων Σαπλαούρας που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Κάποιοι λοιπόν κινήθηκαν και συντεταγμένα κι οργανωμένα ακόμη και μέσα σε παράταιρες συμμαχίες.

Η ΠΑΣΚΟ και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δημήτρης Φίλης, στοχοποιήθηκαν από μέρος του ίδιου του ΠΑΣΟΚ. Έτσι το ενδιαφέρον δεν είναι ότι χάθηκε η μισή δύναμη, αλλά ότι κατάφεραν μέσα σε αυτές τις συνθήκες να συγκρατήσουν την άλλη μισή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ