«Πειραγμένο» το εορταστικό θέμα της πλατείας!

dentro p1

dentro p1

Πλήθος σχολίων προκάλεσε το δημοσίευμα του Epiruspost για τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής που αφορούν στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, κυρίως δε η κατασκευή που θα κοσμήσει και φέτος την κεντρική πλατεία!!!

Όπως προκύπτει από την μελέτη που συνοδεύει το τεύχος του διαγωνισμού «στην κεντρική πλατεία θα εγκατασταθεί κατασκευή «Περιγράμματα Δώρων» μεταλλική βαμμένη σε χρώματα κόκκινο – πράσινο – κίτρινο και με αντίστοιχες διαστάσεις για κάθε χρώμα δώρου:

Το κίτρινο δώρο θα είναι διαστάσεων 3x3x3M. Το κόκκινο: 2x2x2M και το πράσινο: 8x4x6,5M.

Το πράσινο δώρο στο εσωτερικό του θα φιλοξενεί ένα περίγραμμα πόλης με ανοίγματα ώστε τα περάσματα να χρησιμοποιούνται από το κοινό αλλά και για να είναι εμφανής ο φωτισμός που υπάρχει από πίσω έτσι ώστε τη νύχτα να δημιουργεί παραμυθένια εικόνα ενώ στο επάνω μέρος θα είναι τοποθετημένες ψείρες led θερμού φωτισμού ώστε να δημιουργηθεί η αίσθηση έναστρου ουρανού».

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας ρωτήθηκε για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και η απάντησή του ήταν ότι «θέλουμε μία πόλη ζεστή, ζωντανή, εορταστική για τον επισκέπτη και τον κάτοικο», είπε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού».

Όσο για το διάκοσμο της κεντρικής πλατείας που τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται αντικείμενο συζήτησης και μάλιστα πανελλαδικά, ο κ. Γκόλας όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε με χιούμορ ότι και φέτος «το χριστουγεννιάτικο θέμα της πλατείας θα είναι λίγο … πειραγμένο».

Άλλωστε – όπως είπε- το να «παίζει» ο στολισμός της πόλης σε πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης είναι η καλύτερη διαφήμιση!!!

Είναι κι αυτό μια άποψη…

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ