Ρωτήστε την Κυβέρνηση….

MPEZAS BOYLHΗ περίφημη τροπολογία για τα χρέη των κομμάτων εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο πολλών συζητήσεων. Και μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα και την έντονη κατακραυγή, όσοι πρωταγωνίστησαν για την κατάθεσή της είναι λογικό να ζητούν ή να αναζητούν και εύκολες δικαιολογίες.

Άλλοι πάλι που δεν είχαν καμία ανάμειξη βλέπουν τα πράγματα πιο ψύχραιμα, στην πραγματική τους βάση και δεν μασάνε τα λόγια τους.

Σε αυτούς ανήκει ο βουλευτής Θεσπρωτίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής Αντώνης Μπέζας. “Η συγκεκριμένη τροπολογία συζητήθηκε μεταξύ των εισηγητών και δεν έγινε ονομαστική ψηφοφορία, ούτε ήρθε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων” απάντησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας και συνέχισε με νόημα: “Ρωτήστε την κυβέρνηση ποια είναι η σκοπιμότητα της τροπολογίας. Εμένα αυτό που με δεσμεύει είναι η ψήφος του εισηγητή αφού αυτός δεσμεύει και τη Νέα Δημοκρατία.”

 

Με τις φράσεις του αυτές ,φαίνεται ότι ο κ. Μπέζας κράτησε τις αποστάσεις του αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν η τροπολογία είχε περάσει από την επιτροπή οικονομικών υποθέσεων οι χειρισμοί θα ήταν διαφορετικοί….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ