Συνεχίζεται η μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης

anakiklosi an1

anakiklosi an1Η “Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές” του Δήμου Ιωαννιτών, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου 2015.

Σύμφωνα με τους όρους του “Μεγάλου Διαγωνισμού Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές”:
 την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015
 ώρα 2μ.μ. – 3μ.μ.
 στο Δημαρχείο Ιωαννιτών (Πλατεία Α. Παπανδρέου 5) και συγκεκριμένα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει η παράδοση των κουπονιών συμμετοχής στο Μεγάλο Διαγωνισμό.

Η παράδοση μπορεί να γίνει από εκπρόσωπο-ους του κάθε τμήματος που συμμετέχει στο διαγωνισμό (μαθητές ή εκπαιδευτικούς) που θα πρέπει να έχουν καταμετρημένο τον αριθμό των κουπονιών τους.

Ακολούθως, αφού επαναληφθεί η σχετική καταμέτρηση των κουπονιών, ανά σχολικό τμήμα, από την αρμόδια συμβολαιογράφο, θα γίνει η ανακήρυξη των τριών (3)σχολικών τμημάτων, που θα έχουν ανακυκλώσει τις περισσότερες συσκευασίες (και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης):
 την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015
Τα τρία (3) πρωτεύοντα σχολικά τμήματα θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα – δώρα έπαθλα, τα οποία είναι:

 1ο Δώρο – Έπαθλο:
Ένα tablet, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη μεγαλύτερη συμμετοχή
 2ο Δώρο – Έπαθλο:
Ένα MP4 music player, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή
 3ο Δώρο – Έπαθλο:
Ένα MP3 music player, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή

Η “Τελετή Απονομής των Επάθλων” στα τρία πρωτεύοντα σχολικά τμήματα θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Ιωαννίνων (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) την Παρασκευή 12 Ιουνίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι.
{jathumbnail off}