Το καλύτερο σουβλάκι το πληρώνει ο Δήμος!!!

PARGA PEZODROMOS

Μήπως τελικά λεφτά υπάρχουν; Είναι σίγουρο ότι για κάποιους υπάρχουν. Ακόμη και για δήμους, που μπορεί να προβάλλουν την οικονομική κατάσταση και τις περικοπές ως δικαιολογία σε κάθε αίτημα των πολιτών.

Στο Δήμο Πάργας λοιπόν είναι σίγουρο ότι λεφτά υπάρχουν. Κι αυτό προκύπτει από την απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 7ης Μαίου.

Σύμφωνα με αυτή χρηματοδοτεί με το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ «Πολιτιστικές- Εορταστικές Εκδηλώσεις» στη Δημοτική Ενότητα Πάργας. Σύμφωνα με την κατανομή που κάνει για σουβλάκια, κρέατα και λουκάνικα θα διατεθεί το ποσό των 2.898 ευρώ, για αναψυκτικά και κρασί το ποσό των 3.656 χιλιάδων και για μικροφωνικές εγκαταστάσεις θα δοθούν δυόμισι χιλιάδες ευρώ.

Το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ επίσης κατανέμεται για τις πολιτιστικές- εορταστικές εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Φαναρίου. Μόνο που εδώ τα σουβλάκια, τα λουκάνικα και τα κρέατα θα είναι λιγότερα καθώς διατίθενται 1.968 ευρώ ενώ για κρασιά κι αναψυκτικά πληρώνονται 3.141 ευρώ και για μικροφωνικές δυόμισι χιλιάδες.

Γενναιόδωρος ο δήμος Πάργας λοιπόν με τα κρέατα και τα σουβλάκια, γενναία και η χρηματοδότηση για καιρούς κρίσης…

Ποιος είπε άλλωστε ότι το σουβλάκι δεν θέλει την χλιδή του!
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ