Και επίσημα υποψήφια για το Δήμο Ζίτσας η Γιάννα Γεωργούλη

Και επίσημα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για το αξίωμα του δημάρχου Ζίτσας η Γιάννα Γεωργούλη δίνοντας στη δημοσιότητα και την διακήρυξη της παράταξης που θα ηγηθεί.

«Ένα βήμα μπροστά» είναι το όνομα της παράταξης και το κεντρικό σύνθημα με το οποίο κατέρχεται στις εκλογές του Οκτωβρίου και όπως σημειώνει στη διακήρυξη «αγωνιζόμαστε προκειμένου ο Δήμος Ζίτσας να τεθεί σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του και τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες με σεβασμό στο περιβάλλον και την αισθητική του τόπου μας».

Στην πρώτη διακήρυξη ασκεί και κριτική στα τεκταινόμενα και την παρούσα Δημοτική Αρχή.

«Ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια διανύει μια περίοδο στασιμότητας, εσωστρέφειας και χαμένων ευκαιριών. Οι προσωπικές στρατηγικές, η μικροπολιτική και η περιχαράκωση στη λογιστική διαχείριση των ζητημάτων αποπροσανατόλισε από τα σημαντικά και μεγάλα, και απογοήτευσε. Σπασμωδικές κινήσεις και εκδηλώσεις βιτρίνας δεν στάθηκαν ικανές να κινητοποιήσουν το Δήμο και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Ο δήμος είναι ένας ζωντανός οργανισμός με αποστολή να υπηρετεί τους δημότες του, οι οποίοι είναι οι τελικοί δικαιούχοι των υπηρεσιών του. Για εμάς κανένας στη θέση του Δημάρχου δεν επιτρέπεται να αντιμετωπίζει το αξίωμα αυτό με έπαρση, ως τίτλο μεγαλοπρέπειας, και να μην επιτελεί με ευσυνειδησία το ρόλο του» αναφέρει.

Σημειώνει ακόμη ότι η παράταξή της είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί με συμφέροντα, με παλιές αντιλήψεις και καθεστωτικές νοοτροπίες που κρατούν τον Δήμο σε στασιμότητα και οπισθοδρόμηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ