Μήτσης κατά πάντων για το Επιμελητήριο

Βαρύτατες καταγγελίες για τη λειτουργία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων διατυπώνει ο Ιωάννης Μήτσης ο οποίος μετρά και απώλεια από την παράταξή του καθώς αποστασιοποιήθηκε ο Σπύρος Μπέκας.

Ο κ. Μήτσης στοχοποιεί τον πρόεδρο Μάκη Χρυσοστόμου υποστηρίζοντας ότι «κατόρθωσε να εκλεγεί με 13 ψήφους επί συνόλου 31».

Στη συνέχεια παραθέτει μία σειρά θεμάτων που ανέκυψαν στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά αναφέρει:

                Ο τέως αφού κάλυψε απόλυτα τον ανεξάρτητο ¨ορφανό¨ ότι δεν υπάρχει θέμα ελλειμματικής διοίκησης, ανέφερε στην ομιλία του, για να καλύψει τον αποστάτη κ. Σ. Μπέκα της παράταξης μου, για την ψηφοφορία του προέδρου ότι γνώριζε ότι θα ψηφίσουμε λευκό.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο κ. Δημητρίου και η παράταξη του  επιβεβαιώνει τα οργανωμένα συμφέροντα, που είχε με μέλη του δικού μου συνδυασμού και το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν μέχρι σήμερα εις βάρος όχι μόνο της παράταξης μου, αλλά όλου του επιχειρηματικού κόσμου που εκπροσωπούμε.

                ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, σύμφωνα με τον κ. Χρυσοστόμου, χειρότερες από τις παλιές.

                Αποκορύφωμα της αλαζονικής πολιτικής του κ. Χρυσοστόμου η χθεσινή συζήτηση στην Διοικητική Επιτροπή για το θέμα της επίσκεψής του, στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο χωρίς καμία ενημέρωση της Δ.Ε. και συμμετοχή απάντησε «είμαι πρόεδρος, κάνω ότι θέλω, παίρνω όποιον θέλω»!

                Εν’ όψει αυτών των γεγονότων, δεν μας καταλείπεται καμία αμφιβολία για τις προθέσεις και τις μεθοδεύσεις του κ. Χρυσοστόμου και της παράταξης του ¨ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ¨ μέχρι τον Δεκέμβριο που γίνονται εκλογές.

                Ανακοινώνουμε στον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού μας ότι δεν θα ανεχθούμε άλλη υποβάθμιση του θεσμού, θα λέμε πάντα την αλήθεια υπερασπίζοντας τα μέλη μας με οποιοδήποτε προσωπικό και πολιτικό κόστος, ώστε να σταματήσουμε το ¨κομματικό καφενείο¨ των ΗΜΕΤΕΡΩΝ που μετέτρεψαν το Επιμελητήριο.

                Το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ είναι ενωμένο και πανέτοιμο εν’ όψει των εκλογών του Δεκεμβρίου 2023 για ένα επιμελητήριο ανοικτό σε όλους ισχυρό και δυνατό για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών μας, της τοπικής οικονομίας και κατ’ επέκταση της εθνικής.

                Το Ανεξάρτητο επιμελητήριο δεν εκβιάζει, ούτε εκβιάζεται, ούτε το φοβίζουν, οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ και τα ΝΤΑΪΛΙΚΙΑ από οπουδήποτε και αν προέρχονται, πολύ δε περισσότερο από αποστάτες και προδότες της παράταξης του. ¨Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ¨.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ