Παρουσίασε 63 υποψηφίους στη Δωδώνη ο Ν. Λώλος

Την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Δήμου Δωδώνης πραγματοποίησε ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Λώλος.

Η εκδήλωση έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Κρυφοβού παρουσία κατοίκων, δημοτικών συμβούλων, προέδρων κοινοτήτων και εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων.

Στην διάρκειά της παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 63 υποψήφιοι της παράταξης που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο.

«Τα μέλη της παράταξης μας προέρχονται από όλο το φάσμα της κοινωνίας και όλους τους εργασιακούς χώρους. Έχουν αφήσει στην άκρη την κομματική τους ταυτότητα, προτάσσοντας το μεγαλύτερο κίνητρο που είναι η αγάπη για προσφορά στου τόπο μας.

Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωράει κομματισμό, τα προβλήματα των κατοίκων δεν έχουν χρώμα. Δεν περισσεύει κανείς. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι υπόθεση όλων.

Όλοι μας, και εγώ προσωπικά, έχουμε γίνει όλα αυτά τα χρόνια κοινωνοί των προβλημάτων της περιοχής μας και της λειτουργίας του Δήμου μας. Συγκεντρωτική διοίκηση, με συγκρούσεις, εντάσεις και έλλειψη εμπιστοσύνης χαρακτηρίζουν τη σημερινή δημοτική αρχή» ανέφερε στην τοποθέτησή του ο κ. Λώλος.

Το επόμενο διάστημα οι υποψήφιοι της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Δήμου Δωδώνης» θα επισκεφθούν όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου ώστε να συζητήσουν με τους κατοίκους από κοντά τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσο να τους κάνουν κοινωνούς τους στόχους που έχει θέσει η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Δωδώνης» για την επόμενη πενταετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ