Την άμεση επαναλειτουργία του Πανηπειρωτικού ζητά η ΛΑΣΥ

atlitiko anatolis

«Κοντεύει να τελειώσει ο Ιούλιος και οι λαϊκές οικογένειες αναζητούν μια ποιοτική διέξοδο για τα παιδιά τους. Πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές, αθλητικές εγκαταστάσεις όλα μοιάζουν εγκαταλελειμμένα. Το μεγαλύτερο στάδιο της πόλης το Πανηπειρωτικό από τη μια υπολειτουργεί, από την άλλη έχει γίνει εργοτάξιο για τις προπονητικές ανάγκες της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Το γήπεδο ποδοσφαίρου το στερούνται πλήρως αθλούμενοι, ερασιτεχνικοί σύλλογοι, ο λαός της πόλης, δηλαδή σε αυτούς που ανήκει προς όφελος μιας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας».

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ιωαννιτών ζητώντας την παρέμβαση τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου να πάρουν μέτρα και να απαιτήσουν την πλήρη λειτουργία του σταδίου.

«Μια βόλτα στο Πανηπειρωτικό είναι αποκαρδιωτική. Στα γήπεδα μπάσκετ κανένα έργο, ούτε απλής συντήρησης, στα γήπεδα ποδοσφαίρου καμιά πρόσβαση, όλες οι υποδομές αφημένες στην τύχη τους. Η κατάσταση μιζέριας έρχεται να ολοκληρωθεί με τον ανύπαρκτο φωτισμό που, παρά τις διαβεβαιώσεις μετά από παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι θα φτιαχτεί, αφήνει τον κόσμο στο σκοτάδι. Ούτε καν το θερινό ωράριο λειτουργίας δεν τηρείται και να σκεφτεί κανείς ότι προεκλογικά με την επίσκεψη του πρώην υπουργού αθλητισμού Αυγενάκη μοιράζονταν αφειδώς συγχαρητήρια και υποσχέσεις. Η πραγματικότητα τους διαψεύδει οικτρά. Καλούμε την κυβέρνηση, την γγ αθλητισμού που ανήκει το Πανηπειρωτικό, το δήμο Ιωαννιτών και την περιφέρεια Ηπείρου που στα όρια τους είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός χώρος της πόλης να πάρουν άμεσα τα ανάλογα μέτρα, να ανοίξει το Πανηπειρωτικό για  τους Γιαννιώτες γιατί επί της ουσίας τώρα είναι κλειστό» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ