Ο Νίκος Τζίμας στην παράταξη του Γιώργου Νίτσα

Μετά την παράταξη “Δημοτική Ανατροπή” και την ομάδα πολιτών “Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας” ακόμη μία παράταξη, ο δημοτικός συνδυασμός “Πρέβεζα – Όλοι μαζί’ του Νίκου Τζίμα εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα, δημιουργώντας έτσι όλες τις προϋποθέσεις νίκης από τον πρώτο γύρο των εκλογών του Οκτωβρίου 2023.

Οι δύο πλευρές επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με δημόσια δήλωση που έκαναν και πλέον αποτελούν μία ενιαία παράταξη με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα.

Και αυτή η συνεργασία προέκυψε έπειτα από το δημόσιο κάλεσμα προγραμματικής σύγκλισης που απηύθυνε η “Ανάπτυξη Τώρα” και βασίζεται σε 36 θέσεις που συμφωνήθηκαν από κοινού.

Ο Νίκος Τζίμας πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας είχε ανακοινώσει την κάθοδό του στις εκλογές τον περασμένο Μάρτιο.

«Μετά από διαλογική συζήτηση και εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, η απόφαση που πάρθηκε ήταν να προχωρήσει η Παράταξη μας σε συμπόρευση με την επίσης ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα», αφού πρώτα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των δύο επικεφαλής των παρατάξεων, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κοινός τόπος συνάντησης των θέσεων μας για τη διαχείριση του Δήμου Πρέβεζας. Στην εξέλιξη αυτή, συναντηθήκαμε οι δύο επικεφαλής και μιλήσαμε εκτενώς για όλα τα θέματα. Διαπιστώθηκε η ειλικρινή διάθεση, η ώριμη σκέψη και η αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας» αναφέρει στη δήλωση με αφορμή την προσχώρηση στην παράταξη του Γιώργου Νίτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ