Τα χρόνια περνούν, τα έργα… σέρνονται..

tsipoutiki teatro

Απαντά ο Δήμος Ηγουμενίτσας για τα έργα στην πρώην μαθητική εστία και το θέατρο στο Τσιπουρίκι, που αναδείχθηκαν τόσο στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και από τον υποψήφιο Παναγιώτη Νταή..

Ουσιαστικά όμως επιβεβαιώνει τις πολυετείς καθυστερήσεις. Καθυστερήσεις που στην περίπτωση του θεάτρου ξεπερνούν τη δεκαετία.

Μπορεί λοιπόν η δημοτική αρχή να… ανακαλύπτει προεκλογικά τεχνάσματα, όμως ομολογεί την πικρή αλήθεια!

«Το έργο μετατροπής του ΕΙΝ σε πολιτιστικό πολυχώρο εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ στις 07-06-2019 και στη συνέχεια στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ στις 08-06-2020, έχοντας τις σχετικές εγκρίσεις και λαμβάνοντας τις αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις.

Για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και τη νομιμοποίηση των γενομένων διαχρονικά πρόσθετων παρεμβάσεων με οικοδομική άδεια του 1970, δρομολογήθηκε η επίλυσή του στο αμέσως επόμενο διάστημα, υπό τη διαρκή παρακολούθηση των υπηρεσιών του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Το ίδιο συμβαίνει και με το έργο κατασκευής του θεάτρου στο Τσιπουρίκι, που άρχισε το μακρινό 2011 και βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης και για το οποίο διευθετούνται τα τελευταία τεχνικά προβλήματα με πρωτοβουλίες και πάλι της παρούσης Δημοτικής Αρχής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ