Παρέμβαση και από το ΕΚΙ για το ΚΤΕΛ και τα δρομολόγια στην Κόνιτσα

KTEL IOANNINON14

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΙ εκφράζει την αλληλεγγύη και την στήριξή του στους εργαζόμενους του Υπεραστικόυ ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και στα Συνδικαλιστικά στελέχη που διώκονται.

Καταγγέλει το Διοικητικό Συμβούλιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων το οποίο με πρόσχημα την “άρνηση” οδηγών που εργάζονται στην εταιρεία να μετατεθούν στην Κόνιτσα, έχει διακόψει τα δρομολόγια στα ακριτικά χωριά της περιοχής της Κόνιτσας, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που ορίζουν ως χώρο εργασίας των συγκεκριμένων εργαζόμενων την έδρα της εταιρίας στα Γιάννενα.

«Παίρνοντας υπόψιν την ιδιότητα των εργαζόμενων που είναι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ στο Σωματείο εργαζομένων στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, θεωρούμε τόσο απαράδεκτη την εμμονή της Διοίκησης του ΚΤΕΛ να αρνείται να εφαρμόσει τις Δικαστικές αποφάσεις, όσο και προσχηματική την άποψη ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να καλυφθούν τα συγκεκριμένα δρομολόγια.

Στην πραγματικότητα επιδιώκουν μέσα από αυτή την “μετάθεση” να απαλλαγούν από τους συγκεκριμένους συναδέλφους και την Συνδικαλιστική τους δράση.

                Καλούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων να ανακαλέσουν άμεσα τις μεταθέσεις, να εφαρμόσουν τις αποφάσεις των Δικαστηρίων και να επανεκκινήσουν τα δρομολόγια προς τα ακριτικά χωριά της Κόνιτσας που προσχηματικά διέκοψαν» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ