Ιωάννινα- Φιλιππιάδα… Ένας επικίνδυνος δρόμος!

dromos filippiadas

Τον περασμένο Δεκέμβριο η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» είχε καταθέσει ερώτηση προς την Περιφερειακή Αρχή για την συντήρηση του δρόμου Ιωαννίνων Φιλιππιάδας, που αποτελεί τμήμα της Εθνικής.

Μάλιστα αναδείκνυε συγκεκριμένα προβλήματα όπως είναι οι φθορές στον ασφαλτοτάπητα, η υποχώρηση μετά το Κρυφοβό, τα προβλήματα στην προσωρινή παράκαμψη στο ύψος της Κάτω Μουσιωτίτσας.

Επίσης ζητούσε τον προγραμματισμό για την διασύνδεση της Ιόνιας Οδού με την Εθνική Ιωαννίνων Άρτας και Πρέβεζας ενώ έθετε και το θέμα της απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών.

Η παράταξη, με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο και με δεδομένο ότι δεν έλαβε απαντήσεις, επανέρχεται και καταθέτει εκ νέου την ίδια ερώτηση προς τον Περιφερειάρχη και την Περιφερειακή Αρχή.

«Σε κάθε περίπτωση η σημερινή κατάσταση του οδοστρώματος της παλιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων – Φιλιππιάδας βρίθει κακοτεχνιών, έχει καταστεί ένας επικίνδυνος δρόμος που απογοητεύει διερχόμενους και κατοίκους και κάτι πρέπει να γίνει» σημειώνεται μεταξύ άλλων στο κείμενο της ερώτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ