Περιφερειάρχης Ηπείρου.. Σε ισχυρά οικονομικά συμφέροντα αποδίδει τα δημοσιεύματα!

perifereiarxis

Ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, τα οποία ωστόσο δεν κατονόμασε, βλέπει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, πίσω από το μπαράζ δημοσιευμάτων σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

Σε μία συνέντευξη τύπου που δεν είχε προγραμματιστεί και στην οποία δεν είχαν κληθεί όλα τα μέσα ενημέρωσης, ο Περιφερειάρχης με δική του πρωτοβουλία και χωρίς να ερωτηθεί προχώρησε σε… απαντήσεις!

Εμφανίστηκε περισσότερο ενοχλημένος από την κοινοβουλευτική παρέμβαση που έκαναν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα και για να προλάβει αντίδραση του Υπουργείου Εσωτερικών έκανε γνωστό πως επικοινώνησε ο ίδιος και ζήτησε να γίνει έλεγχος στην Περιφέρεια Ηπείρου.

 «Έχω μάθει στη ζωή μου να αγωνίζομαι και κατόπιν αυτού και για να τελειώνουν οι διάφορες εικασίες ζήτησα από τον αρμόδιο Υπουργό να κάνει έλεγχο στις πράξεις της Περιφέρειας Ηπείρου. Όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού… Αναθέσεις, διαβόλους, τριβόλους, όλα…» ανέφερε στις δηλώσεις του.

Είπε ότι δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία καθώς «όλα όσα δημοσιεύονται είναι αναμασημένα» ενώ δεν έκρυψε την βαθιά του ενόχληση για τα δημοσιεύματα που έθιξαν την οικογένειά του «από τα πιο ιερά που έχει ο καθένας».

«Αγωνιζόμαστε για κάποιους που δεν σέβονται τίποτα» είπε ο κ. Καχριμάνης και συμπλήρωσε πως πίσω από το μπαράζ δημοσιευμάτων «δεν είναι κάτι μικρό».

«Εγώ αγωνίζομαι για πράγματα που θα βοηθήσουν τον τόπο. Αγωνίστηκα για τις εικόνες και σταμάτησε το κλέψιμο. Αγωνίζομαι για τους διαχειριστικούς χάρτες βόσκησης γιατί δεν έχει γίνει τίποτα και όλες οι λανθασμένες διακηρύξεις δόθηκαν από ανθρώπους που δεν ήθελαν τους χάρτες… Τρίτο μεγάλο θέμα είναι οι ελληνοποιήσεις των γαλακτοκομικών προιόντων, οι ελληνοποιήσεις στο μέλι, στο λάδι..» ανέφερε στην συνέντευξη για να προσθέσει πως «δεν μπορεί μία κοινωνία να στηρίζεται σε αυτούς που την απομυζούν για πάρτη τους».

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο σκοπός των δημοσιευμάτων είναι άλλος και απαντώντας σε ερώτηση μίλησε για οικονομικά συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από αυτά.. Ισχυρά οικονομικά συμφέροντα προφανώς και όχι η άρνηση της Περιφέρειας στα τέλη Αυγούστου για διαφημιστικές καταχωρήσεις στο ίδιο μέσο.. «Είναι κάτι βαθύτερο» είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης χωρίς να προχωρήσει σε άλλες λεπτομέρειες. Πάντως απέκλεισε πολιτική εμπλοκή λέγοντας ότι «θέλω να πιστεύω και το πιστεύω ακράδαντα ότι άλλος είναι ο σκοπός αυτών των εφημερίδων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ