Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κο Άδωνι Γεωργιάδη κατέθεσε ο Βουλευτής Ν. Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Ιωάννης Τσίμαρης.
Ο κ. Τσίμαρης κατέθεσε το δελτίο τύπου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου (ΕΙΝΗ), σύμφωνα με το οποίο έχει προκληθεί αντίδραση από το Τμήμα Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της Δ/νσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος και διαδικασία προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Ιωαννίνων, σχετικά με τις διαδικασίες προμήθειας οικοπέδου για την ανέγερση «Παιδιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης».
Ο κ. Τσίμαρης αφού παρέθεσε πληροφορίες που αναφέρονται στη δημόσια τοποθέτηση της ΕΙΝΗ ζήτησε από τον Υπουργό να του γνωρίσει αν είναι ενήμερος για το ζήτημα, καθώς και αν έχει προβεί ή αν σκοπεύει να προβεί σε οποιεσδήποτε ενέργειες.