Μεγάλος ήταν ο πανικός και η αναστάτωση που προκλήθηκαν στην οδό Γερακάρη, δίπλα στην Πλατεία Πάργης, από φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου όπου στεγάζεται φυσικοθεραπευτήριο.
Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με δέκα περίπου οχήματα, όπως επίσης και δυνάμεις της Αστυνομίας που προχώρησαν σε αποκλεισμό του δρόμου και προς τις δύο κατευθύνσεις.
Οι πυροσβέστες έδρασαν άμεσα και κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες πριν γίνουν απειλητικές για τα υπόλοιπα διαμερίσματα της πολυκατοικίας η οποία εκκενώθηκε λόγω του πυκνού καπνού που κάλυψε τους χώρους.
Στις δέκα περίπου το βράδυ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο καθώς ηλικιωμένο άτομο σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου με προβλήματα υγείας χρειάστηκε βοήθεια.
Η φωτιά έχει κατασβεστεί ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής ελέγχουν σχολαστικά όλους τους χώρους της πολυκατοικίας.