Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου

pneymatikoΣυνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, κ. Μωυσής Ελισάφ, και παρουσίασε τις προσεχείς εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου.

Στο πλαίσιο του κύκλου «Μουσική στο δρόμο», την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο, στα Παλιά Σφαγεία, εμφανίζονται ροκ και τζαζ συγκροτήματα του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων:

Οι Back Alley 121, στους οποίους συμμετέχουν οι:

Γιώργος Γκοτέβας, ντραμς

Σπύρος Βέργος, μπάσο

Γιάννης Πίρπος, ηλεκτρική κιθάρα

Αντώνης Γκαιρώ, φωνή

Οι Funky Trio, στους οποίους συμμετέχουν οι:

Βασίλης Χατζάρας, ντραμς

Κώστας Χατζάρας, πιάνο

Αντώνης Νικολάου, ηλεκτρικό μπάσο

Human Feeling Trio

Θα ακολουθήσουν αυτοσχεδιασμοί για δύο μπάσα και ντραμς

Τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου διδάσκουν οι Τάκης Χελιώτης, (κρουστά) και Αντώνης Βικελής (μπάσο)

Το πρόγραμμα κλείνουν οι Human Feeling (Trio):

Γιάννης Τσάντας, πιάνο

Νίκος Σορόκας, ηλεκτρικό μπάσο

Τάκης Χελιώτης, ντραμς – κρουστά

Το Σάββατο 16 Ιουνίου, στις 9.30 το βράδυ, στον πεζόδρομο της οδού Καλλάρη εμφανίζονται μαθητές του Ωδείου «Φίλιππος Νάκας».

Η έκθεση που διοργανώνει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «Σβούρα» με θέμα «Εξερευνώντας την πόλη μας από το χθες μέχρι το σήμερα» και η οποία φιλοξενείται στον εκθεσιακό του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012.

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Κάστρο» διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά Βαρκαρόλα. Οι Τροβαδούροι των Ιωαννίνων, υπό τη διεύθυνση του Θωμά Ζυγκόπουλου, ξεκινούν από το Μώλο στις 9 το βράδυ και τραγουδούν καντάδες «σεργιανίζοντας» πρώτα στην Παμβώτιδα και μετά στα στενά του Κάστρου.

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ πραγματοποιείται συναυλία αφιερωμένη στους Beatles.

Συμμετέχουν η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Ιωαννιτών, ο Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Cantus.

Μουσική Διεύθυνση: Φοίβος Παπαδόπουλος

Διδασκαλία Χορωδίας: Κωνσταντίνα Μήλια

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ