Πλήρωσαν και κινδυνεύουν να ξαναπληρώσουν στο Πέραμα!

apodeiksi perama

apodeiksi perama

Στο μακρινό 2007 πρέπει να ανατρέξουν οι κάτοικοι του Περάματος, προκειμένου να αποφύγουν την διπλοπληρωμή της σύνδεσης με το αποχετευτικό!!! Και είναι οι ίδιοι υποχρεωμένοι να βρουν τις αποδείξεις καθώς στην ΔΕΥΑΙ δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό της εξόφλησης!!!

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι οι κάτοικοι του Περάματος, όπως μπορεί να διαπιστωθεί από την απόδειξη που έχει στα χέρια του αναγνώστης μας, δεν πλήρωσαν στην ΔΕΥΑΙ, όπως είχαν πράξει οι κάτοικοι της Ανατολής, αλλά κατέβαλαν το τέλος σύνδεσης στην ταμειακή υπηρεσία του Δήμου.

Του τότε Δήμου Περάματος δηλαδή… Αρχεία από τις πληρωμές εκείνες δεν περιήλθαν στο Δήμο Ιωαννιτών μετά την καλλικρατική συνένωση…

Έτσι είναι άγνωστο αν τα χρήματα που εισπράχθηκαν από τους κατοίκους του Περάματος κατέληξαν στο ταμείο της ΔΕΥΑΙ ή χρησιμοποιήθηκαν από τον τότε Δήμο..

Δέκα χρόνια πριν…

Σήμερα οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις οικονομικές απαιτήσεις της ΔΕΥΑΙ. Όσοι και μάλλον δεν είναι πολλοί, έχουν κρατήσει τις αποδείξεις της εποχής εκείνης, δεν θα έχουν πρόβλημα καθώς αποφύγουν την διπλοπληρωμή… Για τους υπόλοιπους είναι άγνωστο αν θα βρεθεί λύση και ποια θα είναι αυτή!

Οι περισσότεροι πάντως είναι οργισμένοι καθώς έχουν κληθεί να πληρώσουν τις προχειρότητες ή και τις αμαρτίες του παρελθόντος!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ