Καβγάς για… τα συμφέροντα της Ηπείρου!!!

PERIF_SYMBOYLΌλα τα χαρακτηριστικά του χάους είχε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, με τα μεγάλα και σοβαρά θέματα όμως, όπως είναι αυτό της πώλησης της Δωδώνης, των μεγάλων οδικών αξόνων που παραπέμπονται στις καλένδες ή της συνεχούς υποβάθμισης του αεροδρομίου Ιωαννίνων να απουσιάζουν από την ατζέντα.

Ένταση υπήρξε, υψηλοί τόνοι επίσης και σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Αλέκου Καχριμάνη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βαγγέλη Αργύρη…

Ο καβγάς χτύπησε κόκκινο όταν ετέθη το ζήτημα των ΟΠΑΑΧ, τα οποία διεκδικούν η Ήπειρος ΑΕ και η ΑΣΗΚ. Αποτέλεσμα της δικαστικής διένεξης που διαρκεί δύο χρόνια περίπου είναι να μην έχει γίνει καμία αξιολόγηση των προτάσεων και έτσι στην περίπτωση που θα ξεκινήσουν ακόμη κι αύριο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην Ήπειρο δεν θα μπορούσε να εκταμιευθεί ούτε ένα από τα εγκεκριμένα είκοσι εκατομμύρια ευρώ.

Μετά την τελευταία δικαστική απόφαση η οποία απέρριπτε την προσφυγή της Περιφέρειας, εκείνη επανήλθε με νέα ασφαλιστικά μέτρα. Το γεγονός αυτό έθεσε ο κ. Αργύρης με αποτέλεσμα την έκρηξη του Περιφερειάρχη, ο οποίος σε πολύ υψηλούς τόνους ανέφερε ότι θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους τα συμφέροντα της εταιρίας έναντι μάλιστα της ΑΣΗΚ που την χαρακτήρισε επιχείρηση ετικέτα.

«Θα φτάσουμε μέχρι εκεί που πρέπει. Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της περιφέρειας και των επιχειρήσεών της. Δεν θα κάνω βήμα όσο θα είμαι περιφερειάρχης» ανέφερε ο κ. Καχριμάνης με τον κ. Αργύρη να απαντά ότι δεν μπορεί να κατανοήσει το μένος και το μίσος του για μία επιχείρηση που υλοποίησε 380 κατά την προηγούμενη προγραμματική περίοδο.

Βέβαια ο καβγάς έγινε όταν και οι δύο πρωταγωνιστές υπερασπίζονταν τα συμφέροντα της Ηπείρου…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ