Στον Δένδια Περιφερειάρχης και Δήμαρχος Πωγωνίου

DENDIAS GIANNENAΜετά από πολλές αρνήσεις και αναβολές, η συνάντηση των τοπικών αρχών των Ιωαννίνων με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Νικόλαο Δένδια θα πραγματοποιηθεί τελικά το μεσημέρι της Τετάρτης. Τη συνάντηση είχε ζητήσει και είχε επιδιώξει ο Δήμαρχος Πωγωνίου, μόνο που στο αίτημα αυτό δεν είχε ανταποκριθεί ο Υπουργός ενώ είχε ακυρώσει την τελευταία συνάντηση που είχε προγραμματιστεί.

Τελικά και κάτω από την πίεση των γεγονότων το μεσημέρι της Τετάρτης η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί και ο Υπουργός θα έχει τη δυνατότητα να ακούσει από το Δήμαρχο Πωγωνίου Κώστα Καψάλη και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή. Προβλήματα που σχετίζονται άμεσα με την μετακίνηση δεκάδων αστυνομικών από τα ελληνοαλβανικά σύνορα στην περιοχή της Θράκης.

 

Το αίτημα για άμεση επιστροφή των αστυνομικών μπήκε με ένταση μετά το διπλό έγκλημα στα Κτίσματα Πωγωνίου και επανέρχεται τώρα με το κυνήγι των επικίνδυνων κακοποιών. Η αρχή έγινε με τους 45 αστυνομικούς που επέστρεψαν σήμερα, επιβάλλεται όμως να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι αλλά και να σταματήσει η τακτική αυτή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ