Πάργα: Ξέφραγο αμπέλι η παραλιακή….

PARGA SHMANSH1Στον παραλιακό δρόμο της Πάργας έχει απαγορευθεί η διέλευση όλων των οχημάτων με εξαίρεση τα αυτοκίνητα τροφοδοσίας τα μπορούν να κινούνται όπως άλλωστε αναγράφεται και στην πινακίδα από τις έξι μέχρι τις δέκα το πρωί.

Στην πινακίδα επίσης την οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, βλέπουμε επίσης, ότι υπάρχει και περιορισμός για το βάρος των διερχομένων οχημάτων και αυτό επειδή τα βαριά οχήματα προκαλούν ζημιές στο πλακόστρωτο του παραλιακού δρόμου.

Να σημειωθεί ότι οι κυβόλιθοι του παραλιακού δρόμου δεν είναι τοποθετημένοι με τσιμέντο ή κάποια κόλα στο οδόστρωμα αλλά μόνο με άμμο και έναν ψευδοαρμό για να βγαίνουν, λέει, εύκολα αν χρειασθεί. Πατέντα για μίμηση!!!!

Κάποιοι λοιπόν έξυπνοι έσβησαν εδώ και καιρό τον αριθμό για τους τόνους των οχημάτων ώστε έτσι να μπαίνουν όλα στον δρόμο αδιαφορώντας βέβαια για τις πολλές ζημιές που κάνουν στο πλακόστρωτο.

Φυσικά κανένας αρμόδιος μέχρι και σήμερα δεν το έχει δει….

Οι κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν ότι ο δήμαρχος που πλέον, όπως με εμφανή έπαρση ανακοίνωσε, είναι και πρόεδρος του λιμενικού ταμείου ή καλύτερα η αντιδήμαρχος Πάργας, όταν βέβαια βρει χρόνο από τις ιδιαίτερα πολιτισμένες αναρτήσεις που κάνει http://epiruspost.gr/reportaz/paraskinio/19670-2013-07-07-11-10-28.html να φροντίσουν ώστε να αποκατασταθεί το σβησμένο νούμερο….

Όχι σήμερα, αλλά χθες έπρεπε να αναγράφεται το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος σε τόνους ώστε να περιοριστούν τουλάχιστον οι ζημιές στο πλακόστρωτο του παραλιακού δρόμου.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι το Λιμεναρχείο Πάργας και Μπορεί και Πρέπει να ρυθμίσει το θέμα επιτρέποντας στις καθορισμένες ώρες, ΜΟΝΟΝ στα οχήματα τροφοδοσίας να μπαίνουν στον παραλιακό δρόμο και Όχι να βολτάρουν στην κυριολεξία κάθε είδους τροχοφόρα, Ι.Χ. και μηχανάκια , που φυσικά δεν έχουν καμιά σχέση με τροφοδοσία.

Φυσικά όλοι αναρωτιούνται πως, η απαράδεκτη και χαώδης εικόνα που δημιουργείται καθημερινά, ενοχλεί μόνο τους κατοίκους ντόπιους και ξένους και δεν ενοχλεί κανέναν από τους όλους τους υπεύθυνους φορείς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ