Πρωτοβουλίες του Δήμου για το πωλητήριο του ΤΑΙΠΕΔ

ampelokipoi pl1

ampelokipoi pl1

Την έντονη αντίδραση τους στο νέο «πωλητήριο» του ΤΑΙΠΕΔ για τα τρία οικόπεδα των Αμπελοκήπων, εξέφρασαν όλες οι πλευρές του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας -που ενημέρωσε το σώμα για την αρνητική εξέλιξη της τελευταίας εβδομάδας- υπογράμμισε πως «σε χώρους που θεωρούνται κρίσιμης σημασίας για την εξέλιξη του Δήμου Ιωαννιτών τις επόμενες δεκαετίες, δεν μπορεί να μπαίνει «πωλητήριο» ερήμην μας».

Επανέλαβε για άλλη μια φορά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2014, όταν για πρώτη φορά επιχειρήθηκε η πώληση των ακινήτων, ότι δηλαδή «ο Δήμος Ιωαννιτών διεκδικεί σθεναρά, γιατί θεωρεί ότι του ανήκει, κάθε κρίσιμη έκταση, κάθε χώρος ζωτικής σημασίας που εντάσσεται στον σχεδιασμό του Δήμου για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την «πόλη του αύριο», που οφείλουμε να δώσουμε στους πολίτες».

Συμφωνήθηκε πως ο Δήμος Ιωαννιτών θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα πράξει ότι είναι δυνατόν για να αποτραπεί η πώληση των οικοπέδων στους Αμπελόκηπους και να διεκδικήσει αυτές τις εκτάσεις προς όφελος των πολιτών.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ