Αναγνώριση από Γεροβασίλη για Καχριμάνη!

gerovasili new

gerovasili new

Το προσφυγικό κέντρο στη Φιλιππιάδα επισκέφθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μαζί με τον συνάδελφό της Βασίλη Τσίρκα χωρίς να δοθεί στη δημοσιότητα από τα γραφεία τους η εν λόγω κίνηση.

Την επόμενη μέρα, σε συνέντευξή της στον ART TV και στην εκπομπή της Ρούλας Χρήστου, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ικανοποιημένη από την κατάσταση που αντίκρισε στο Κέντρο φιλοξενίας στη Φιλιππιάδα.

«Από τη δουλειά που έγινε και που γίνεται εκεί από τον στρατό, τον δήμο, τους γιατρούς και τους εθελοντές. Όλοι ευχαριστούν τους Έλληνες για τον τρόπο που τους φερόμαστε» είπε η κ. Γεροβασίλη.

Φυσικά υπεραμύνθηκε των χειρισμών της κυβέρνησης επί του θέματος γενικότερα και απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναγνώρισε τη συμβολή του Αλέκου Καχριμάνη στην αντιμετώπιση του προσφυγικού.

«Τέτοια στάση, κράτησαν δυστυχώς λίγοι αυτοδιοικητικοί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κατηγορηματικά επίσης δήλωσε πως σαφώς μπορεί να είναι και η Άρτα μέσα στις πόλεις που το αμέσως επόμενο διάστημα θα δεχτεί κι αυτή πρόσφυγες.

Δεν θέλησε να προσδιορίσει το σημείο με την δικαιολογία πως είναι υπόθεση της αυτοδιοίκησης αλλά επέμεινε ιδιαίτερα πως η επιλογή της Φιλιππιάδας αρχικά έγινε ως η ευκολότερη λύση από τεχνικής άποψης και στηρίζεται εν πολλοίς στο δίκτυο βοηθείας που έχουν στήσει από την Άρτα εθελοντές και γιατροί.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ