Δεύτερο «χτύπημα» στο γραφείο Δ. Τσουμάνη

TSOYMANH_SYNHΤο «ναι» στο μνημόνιο που είπε ο βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσουμάνης, έχει ενοχλήσει σφόδρα τους συμπατριώτες του.

Έτσι για δεύτερη φορά μέσα στις τελευταίες τρεις ημέρες διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι της περιοχής ξεσπούν εναντίον των γραφείων του.

Η πρώτη φορά ήταν την παραμονή της συζήτησης της δανειακής σύμβασης στη Βουλή, όταν εργαζόμενοι που μετείχαν στο συλλαλητήριο κατευθύνθηκαν στα γραφεία του τοπικού βουλευτή και με συνθήματα που έγραψαν ζήτησαν να μην συμφωνήσει στο μνημόνιο ενώ έστειλαν το μήνυμα πως το «ναι» θα σημάνει ότι είναι ανεπιθύμητος στην περιοχή.

Η δεύτερη ήταν δυο μέρες μετά την ψηφοφορία. Εργαζόμενοι, Συνδικάτα, Σωματεία και η Λαϊκή Συνέλευση Πολιτών Πρέβεζας, συγκεντρώθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή ΝΔ Πρέβεζας Δημήτρη Τσουμάνη , διαμαρτυρόμενοι για την αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης εκσφενδονίστηκαν αυγά στο κτίριο που στεγάζεται το γραφείο του Βουλευτή, ενώ γράφτηκε για δεύτερη φορά στην είσοδο νέο σύνθημα το οποίο ανέφερε: “ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ – ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ”.

FOTO: pamepreveza.gr