Εξήντα υποθέσεις στον Συμπαραστάτη του Δημότη

dimarxos panou

dimarxos panou

Εξήντα περιπτώσεις απασχόλησαν τον Συμπαραστάτη του Δημότη, σε διάστημα έξι μήνων, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση που παρουσιάστηκε στην ειδική απολογιστική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων.

Το διάστημα αφορά από τις αρχές Ιουλίου του 2016, όταν δηλαδή ξεκίνησε η δουλειά του Συμπαραστάτη και μέχρι το τέλος του έτους.

Για τις 27 από τις περιπτώσεις αυτές ο Συμπαραστάτης προχώρησε σε γραπτή διαμεσολάβηση.

Από το σύνολο των υποθέσεων οι 13 αφορούσαν στην Πολεοδομία, οι πέντε στη ΔΕΥΑΙ, οι έξι στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, οι 13 στη Διεύθυνση Οικονομικών, οι έξι στην Διεύθυνση Καθαριότητας, οι δύο στο Ληξιαρχείο, οι πέντε στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, οι δύο στη Δημοτική Αστυνομία, η μία σε ονοματοδοσία οδού και οι επτά σε διάφορα άλλα θέματα.

Η εμπειρία του Γραφείου του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης για το διάστημα που αφορά η έκθεση, όπως ανέφερε ο κ. Χρήστος Πάνος, είναι γενικά καλή σε σχέση με τον τρόπο αντιμετώπισης των ενδιαφερομένων δημοτών και επιχειρήσεων.

Σε κάθε περίπτωση είναι αυτονόητα απαραίτητο, ο δημότης να λαμβάνει μέσα στις νόμιμες προθεσμίες γραπτές απαντήσεις στα αιτήματά του.

Υπάρχουν βεβαίως και λίγες περιπτώσεις δημοτών, οι οποίοι με αλλεπάλληλα έγγραφα αιτήματά τους απασχολούν διαρκώς τις υπηρεσίες, παρά το γεγονός ότι τα αιτήματά τους έχουν ήδη απαντηθεί.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ