Με Βενιζέλο και στρατηγική επιβίωσης!

OIKONOMOYΤη στήριξή τους στον Ευάγγελο Βενιζέλο εκφράζουν τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο, αναγνωρίζοντας ότι το πρώτο στοίχημα είναι η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές της Κυριακής και το μεγάλο στοίχημα οι εθνικές εκλογές που θα ακολουθήσουν.

Την στήριξη του στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου εξέφρασε τόσο στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ όσο και σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια, ο βουλευτής Ιωαννίνων Θανάσης Οικονόμου.

Σύμφωνα με τον Βουλευτή το ΠΑΣΟΚ οφείλει «να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για όλες τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν την επομένη των εκλογών και να αποδείξει στην πράξη ότι είναι από την πλευρά της ανανέωσης του πολιτικού συστήματος».

Επιπλέον, τόνισε ότι πρέπει να υπάρξουν θέσεις για την ανασυγκρότηση της οικονομίας και της αγοράς και υποστήριξε ότι το «στοίχημα» της χώρας δεν αφορά μονάχα την οικονομική διάσωση αλλά και τη συνέχιση του ρόλου της χώρας μας στο ευρωπαϊκό στερέωμα, κάτι που όπως υποστήριξε δεν διασφαλίζεται αποκλειστικά με τις θετικές εξελίξεις για το PSI, αλλά από το συντονισμό των δράσεων και την κατεύθυνση της χώρας προς σαφείς στόχους.

Ωστόσο, κυρίαρχο στοιχείο της τοποθέτησης του κ. Οικονόμου ήταν η άποψη ότι πρέπει να δούμε «ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν κάτι και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να γίνουν κάτι, γιατί η πατρίδα χρειάζεται τους πρώτους».

Όσον αφορά για το πρόσωπο του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο Θανάσης Οικονόμου δήλωσε:

«Υπό τις παρούσες συνθήκες που περνά ο τόπος είναι σαφές ότι χρειαζόμαστε δουλειά και αποτελέσματα. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ιδιαίτερα το τελευταίο εξάμηνο, έχει αποδείξει ότι κάνει τη δουλειά. Ταυτόχρονα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είμαστε, τι κάνουμε, που πάμε. Να δώσουμε από τα πριν το πλαίσιο, το σχέδιο και την κατεύθυνση. Αυτό είναι τόσο αναγκαίο που το ονομάζω στρατηγική επιβίωσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ