Φωτιά στην Άρτα από την παραίτηση Στασινού

stasinos_paulosΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ρούλα Χρήστου

Φωτιά πήρε το πολιτικό σκηνικό στην Άρτα από το πρωί, όταν από τα τηλεοπτικά κανάλια πληροφορήθηκαν οι πάντες για την παραίτηση του βουλευτή Παύλου Στασινού.

Ο δε Παύλος Στασινός που δεν παραιτήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠαΣοΚ όπως άλλοι στο παρελθόν, ουσιαστικά είπε: χάρισμά σας η έδρα, κάντε τη ό,τι θέλετε, εμένα δεν με απασχολούν τα βουλευτικά προνόμια.

Έσπασαν τα τηλέφωνά του από συγχαρητήρια ψηφοφόρων και μη, έσπασαν και τα τηλέφωνα των επόμενων στο ψηφοδέλτιο του ΠαΣοΚ στο νομό καθώς υπάρχει και η αγωνία ποιος θα τον αναπληρώσει. Επόμενος είναι ο νυν Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης.

Πιθανότερο είναι να μην παραιτηθεί ο κ.Παπαλέξης για να γίνει από δήμαρχος, βουλευτής του ενός μήνα, (επίκειται και δήλωσή του), ο επόμενος είναι ο Χρήστος Γκόκας. Δεδομένου του χαρακτήρα και του Χρήστου Γκόκα, που παρότι έχει σταθεί στο κόμμα παλαιόθεν αλλά διαθέτει ήθος και αρχές που μοιάζουν μ’ αυτές του Παύλου Στασινού, πολλοί θεωρούν πιθανό να μην αποδεχτεί την έδρα ούτε αυτός. Οπότε ο κλήρος φτάνει στην τελευταία του ψηφοδελτίου, την οδοντίατρο Αναστασία Κατσαντούλα.

Για την ώρα ο χρ. Γκόκας δηλώνει πως ακόμη δεν έχει πει κανένας τίποτα σ’ εκείνον και πως όταν έρθει η σειρά του θα το σκεφτεί.

Πάντως «οι μετοχές» του γνωστού χειρουργού και πρώην πλέον βουλευτή Παύλου Στασινού αυτή την ώρα βρίσκονται στα ύψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ