Καραγιάννης: Θλιβερή ομάδα το ΠΑΣΟΚ

Αίσθηση προκαλούν όσα αναφέρει ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης για το ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην «Politik».

Ο κ. Καραγιάννης χαρακτηρίζει θλιβερή ομάδα όσους έμειναν στο ΠΑΣΟΚ, δεν βλέπει εφεδρείες στον συγκεκριμένο χώρο και χαρακτηρίζει έντιμη την συνεργασία με τους ΑΝΕΛ.

Αναλυτικά στο συγκεκριμένο απόσπασμα αναφέρει:

«Η συμφωνία με τους ΑΝΕΛ είχε προγραμματική βάση και στόχο την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Η συνεργασία αυτή ήταν έντιμη από την αρχή παρ’ όλες τις διαφορές και τις διαχωριστικές γραμμές.

Ασφαλώς και υπήρξαν προβλήματα αλλά ο στόχος ξεπερνούσε τα εμπόδια και τις διαφορετικές αντιλήψεις. Η συνεργασία θα πρέπει να συνεχιστεί μέχρι τις εκλογές. Δεν ξέρω αν οι υπάρχουσες κοινοβουλευτικές “εφεδρείες”, κυρίως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούν σε ιστορικές στιγμές.

Μην ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία του κόσμου της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης βρίσκεται στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό που έχει απομείνει -και το βλέπουμε στη Βουλή- είναι μια θλιβερή ομάδα που κοιτάζει αποκλειστικά και μόνο τη δική της πολιτική επιβίωση, με κάθε κόστος. Δεν εκφράζουν ούτε την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, ούτε την Αριστερά του 21ου αιώνα. Θα πρέπει να ζυγίσουμε πολύ προσεκτικά τα πράγματα πριν τη διαμόρφωση οποιουδήποτε σεναρίου συνεργασίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ