Νέοι προεκλογικοί γρίφοι από την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία!

Την ώρα που στην κεντροδεξιά περιμένουν από τον Νίκο Γκόντα να λύσει την σιωπή του και να ανακοινώσει τις προθέσεις του για τις δημοτικές εκλογές του Μαίου, η παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, εξέδωσε μία λιτή γραπτή ανακοίνωση, για να προσθέσει περισσότερους γρίφους. Η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, δηλώνει αφενός ότι θα είναι παρούσα στις εκλογές, αφετέρου όμως θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς να ανοίξει η προεκλογική περίοδος, η οποία θεσμικά ξεκινά έναν μήνα πριν τις εκλογές!!!

Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση δεν γίνεται καμία αναφορά στις προθέσεις του Νίκου Γκόντα, εκτός αν η ανακοίνωση της παράταξης αποτυπώνει και τα σχέδια του επικεφαλής της!

Οπότε συμπεραίνεται ότι ο Νίκος Γκόντας θα είναι παρών στις εκλογές, αλλά θα το ανακοινώσει εν ευθέτω χρόνω!

Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρεται:

Η πρώιμη και ακατάσχετη εκλογολογία στο βωμό προσωπικών φιλοδοξιών βλάπτει τον τόπο.

Απομένει δημοτική περίοδος δώδεκα μηνών και η μακρά προεκλογική περίοδος είναι επιζήμια για την πόλη μας, Άλλωστε το τελευταίο που ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας είναι οι προσωπικές επιδιώξεις.

Η παράταξή μας, ως πρώτη δύναμη στην πόλη μας, θα συνεχίσει γόνιμα και επικοδομητικά να επιδιώκει την επίλυση των σοβαρών και μεγάλων προβλημάτων της πόλης μας, παρά την μόνιμη ανικανότητα και αδιαφορία της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Η προεκλογική περίοδος θεσμικά καθορίζεται ένα μήνα πριν τις εκλογές και η παράταξή μας σύσσωμη θα δώσει το παρόν της”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ