ΚΚΕ: Καμία εκχώρηση ακινήτων

Πυρά κατά της κυβέρνησης αλλά και του Δήμου Ιωαννιτών εξαπολύει το ΚΚΕ με αφορμή την μεταβίβαση στο υπερταμείο δεκάδων ακινήτων της περιοχής.

Η ένταξη στο Υπερταμείο των 57 δημόσιων ακινήτων των Ιωαννίνων ανάμεσά τους (το μέγαρο αστυνομίας, η πυροσβεστική, οι φυλακές Σταυρακίου, τα κτίρια Αποκεντρωμένης, οι χώροι πολιτιστικής-ιστορικής κληρονομιάς όπως το Φετιχέ Τζαμί, το Τζαμί της Καλούτσιανης, το Βυζαντινό Μουσείο και αλλά ζηλευτά «φιλέτα» της πόλης όπως το στρατόπεδο Βελισσαρίου και το πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο Κατσικάς) το μόνο που εξυπηρετεί, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, είναι το στρατηγικό σχέδιο του κεφαλαίου, εγχώριου και διεθνούς, για “αξιοποίηση” της κρατικής περιουσίας και υποδομών με μοναδικό στόχο την αύξηση της κερδοφορίας του.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και τ’ άλλα αστικά κόμματα που παραδίδουν ακόμη και ιστορικά μνημεία στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Υποστηρίζει δε ότι στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι δυνάμεις τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, τονίζει είναι πρωτοπόρα στα χαράτσια προς τους πολίτες ενώ δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί τα ακίντα του Δήμου, στα πλαίσια της «αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας» κλπ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ