O Μ. Χρυσοστόμου αμφισβητεί τον ορισμό του Α. Μπαρτζώκα

Την απόφαση του Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ για την τοποθέτηση του Άρη Μπαρτζώκα στη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΙ αμφισβητεί ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Μάκης Χρυσοστόμου.

Ο κ. Χρυσοστόμου απέστειλε επιστολή στον Δήμαρχο την οποία κοινοποίησε και στα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζοντας ότι σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο των ΔΕΥΑ (1069/1980) το ενδεκαμελές διοικητικού συμβούλιο και ο πρόεδρος ορίζονται από το δημοτικό συμβούλιο.

«Συνεπώς ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΙ θα οριστεί από σας κατά τη σχετική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία θα οριστεί το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΙ» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια ώρα συγκαλείται μία ακόμη συνεδρίαση του απερχόμενου συμβουλίου της επιχείρησης, με «καυτά» θέματα όπως είναι αυτό της ανάθεσης ποσοτήτων της λυματολάσπης από τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού.

Ο Άρης Μπαρτζώκας παρά την μακρά συνεργασία που είχε με την απερχόμενη διοίκηση δεν ενημερώθηκε καν για την θεματολογία της συνεδρίασης γεγονός που τον ενόχλησε σφόδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ