Εξοπλίζονται οι Σταθμοί Μεταφόρτωσης

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διαδικασίες για την λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Ήπειρο.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη που εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή καθορίστηκε ο χρόνος παράδοσης του εξοπλισμού τους.

Έτσι η παράδοση για τους ΣΜΑ στους Νομούς Ιωαννίνων και Άρτας θα γίνει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, για τους ΣΜΑ Πρέβεζας, Ηγουμενίτσας και Πωγωνίου μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου και για τον ΣΜΑ στο Δήμο Καραϊσκάκη μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής, η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε ακόμη:

             Κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το έργο:   «Επείγουσες εργασίες για την κατασκευή έργων αποστράγγισης του γηπέδου ΣΜΑ Πωγωνίου», προϋπολογισμού € 74.400. Ανάδοχος ΦΕΙΔΙΑΣ ΑΤΕ.

             Κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το έργο:   «Διαμόρφωση χώρου πέριξ αθλητικών εγκαταστάσεων Τ.Κ. Ηλιόκαλης, Κουτσελιού, Μπάφρας», προϋπολογισμού 74.400. Ανάδοχος Παναγιώτης Ντούλας.

             Κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για  το έργο αποκατάσταση βατότητας του δρόμου πρόσβασης προς την Ι.Μ. Ροβέλιστας, προϋπολογισμού 55.000 ευρώ. Ανάδοχος Σωτ. Μάμαλης.

             Ανέδειξε προσωρινό μειοδότη (Δημήτριο Τσομπίκο) για το έργο:  Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Τύρια-Κερασέα», προϋπολογισμού 380.000,00 €.

             Ανέδειξε τον προσωρινό ανάδοχο (Νάκος Κωνσταντίνος) για το έργο «Αποκατάσταση του δημοτικού σχολείου Κοσμηράς», προϋπολογισμού 135.000 €

Επίσης  ενέκρινε τη διαδικασία για το έργο «Αντιμετώπιση κατολησθητικών φαινομένων με την κατασκευή βραχοπαγίδων στη θέση «Ψηλά Δένδρα Γωνιάς κάτω Αθαμανίου» επί της Ε.Ο. Άρτας- Τρικάλων προϋπολογισμού € 246.000.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ