Αλλάζει ο καιρός, έρχονται βροχές και καταιγίδες

giannena vroxera

Αλλαγή του καιρού τις επόμενες ώρες προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Έτσι η εβδομάδα θα ξεκινήσει με βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες οι οποίες θα συνεχιστούν και την Τρίτη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ την Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στη δυτική Ελλάδα νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.