Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου με στόχο την προστασία των ανηλίκων, στο πλαίσιο των οποίων πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις στα Ιωάννινα, σε διαφορετικές περιπτώσεις.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση και κατά τη διάρκεια κοινών ελέγχων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων με τη Δημοτική Αστυνομία, συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος διασκέδασης για το αδίκημα της «έκθεσης», όπου διαπιστώθηκε η προσφορά αλκοόλ σε δύο ανηλίκους, έναν 17χρονο και έναν 16χρονο.
Από τη Δημοτική Αστυνομία βεβαιώθηκαν σε βάρος της επιχείρησης τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ανήλικος, ο οποίος διαπιστώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων να οδηγεί μοτοποδήλατο, χωρίς να κατέχει σχετική άδεια ικανότητας οδήγησης.
Ο συλληφθείς της πρώτης περίπτωσης θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία της δεύτερης περίπτωσης θα υποβληθεί σε αυτή.