Χωρίζουν οι δρόμοι Αναστασιάδη και ΠΑΣ

anastasiadhs-pagkosΔεν θα ανανεωθεί τελικά η συνεργασία της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άγγελο Αναστασιάδη και τη νέα σεζόν. Η απάντηση του Μακεδόνα τεχνικού ήταν τελικά αρνητική στη διοίκηση της ΠΑΕ αν και ίσως υπάρξει και μία ύστατη προσπάθεια να μεταπεισθεί.

Οι λόγοι δεν ήταν οικονομικοί ως προς το ύψος του νέου του συμβολαίου.

Ο Αναστασιάδης μίλησε για το διαζύγιο με την ΠΑΕ στο gianninasports.gr όπου ευχαρίστησε τους Γιαννιώτες για τη συνεργασία αναφέροντας τα εξής: «Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που δεν θα συνεχίσω στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ.

Απλά θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και τους φιλάθλους. Δέθηκα μ’ αυτή την ομάδα και εύχομαι ολόψυχα του χρόνου να έχει μια καλύτερη χρονιά από τη φετινή. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και λίγα πράγματα αν αλλάξει, χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα, μπορεί να πάει και στο ΟΥΕΦΑ. Ευχαριστώ όλους τους Γιαννιώτες αλλά και τους δημοσιογράφους που μας βοήθησαν και στήριξαν τη δύσκολη προσπάθεια που κάναμε».

Πλέον ο ΠΑΣ θα πρέπει να αναζητήσει το διάδοχο του Μακεδόνα τεχνικού το συντομότερο δυνατόν για να μπορέσει να γίνει εγκαίρως ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.