Εν μέσω πανδημίας και καραντίνας ο Δήμος Ηγουμενίτσας αποφάσισε να προχωρήσει σε διαφημιστική καμπάνια- καταχώρηση σε κυριακάτικη αθηναϊκή εφημερίδα!
Στο καταχείμωνο διαφημίζει τις παραλίες (υπάρχει πάντα η ελπίδα να γεμίσουν το επόμενο καλοκαίρι), διαφημίζει τα τσίπουρα που συνοδεύονται από εκλεκτούς μεζέδες και την μεσημεριανή σιέστα!
Το θέμα σίγουρα θα περνούσε απαρατήρητο εάν δεν το αναδείκνυε με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Γόγολος.
«Ποιος «πεφωτισμένος» συνεργάτης του κ. Δημάρχου συνέταξε το κείμενο που εμπεριέχεται στην καταχώρηση ; ( Διαβάστε απόσπασμα: Εδώ, ο μεζές είναι κερασμένος με τα τσίπουρα… και διαφορετικός σε κάθε «σειρά» για να χορταίνεις ….Το μεσημέρι υπάρχει η μεσημεριανή σιέστα, την οποία ευλαβικά τηρούν ακόμη οι κάτοικοι με διακοπή των εργασιών τους μέχρι τις 5 το απόγευμα..)
Μόνο μια «μεθυσμένη» από την εξουσία Δημοτική Αρχή θα διέθεσε τα χρήματα των πολιτών, για διαφημιστική καταχώρηση προσκαλώντας επισκέπτες για χειμερινό τουρισμό στο Δήμο μας, καλώντας τους για τσίπουρα και σιέστα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο» αναφέρει ο κ. Γόγολος.
Δικαίως δε αναρωτιέται σε ποιους επισκέπτες απευθύνεται η διαφημιστική καταχώρηση την συγκεκριμένη χρονική περίοδο…