Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα προβλήματα στις μετακινήσεις ήρθαν και οι ακυρώσεις πτήσεων τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο.
Τις τελευταίες ώρες δεν προσγειώθηκε κανένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων εξ αιτίας της πυκνής ομίχλης που κάλυπτε το λεκανοπέδιο.
Αποτέλεσμα ήταν να μείνουν στην Αθήνα αρκετοί επιβάτες, κυρίως φοιτητές από διάφορες περιοχές της χώρας που ήθελαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους και στις οικογένειές τους για τις ημέρες των εορτών!
Το πρωί του Σαββάτου μάλιστα η πτήση προγραμματίστηκε και ακυρώθηκε μέσα σε μισή ώρα χωρίς να έχει γίνει κανένας επαναπρογραμματισμός στη διάρκεια της μέρας.
Η ταλαιπωρία για όσους βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» είναι μεγάλη και η επιστροφή στα σπίτια τους εξελίσσεται σε μαραθώνιο με δεδομένο ότι είναι ελάχιστα και τα δρομολόγια που εκτελούνται με το ΚΤΕΛ.