Ο Στέφανος Ντούσκος είναι χρυσός Ολυμπιονίκης.. Είναι ένας σπουδαίος κωπηλάτης που έχει διαγράψει ήδη λαμπρή διαδρομή.
Όμως είναι και φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
«Ο Ολυμπιονίκης της Ιατρικής» όπως σημειώνει η σχολή του η οποία τον συγχαίρει και του εύχεται χρυσές πρωτιές σε όλους τους αγώνες της ζωής του.
Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκ μέρους της πανεπιστημιακής κοινότητας, εκφράζουν δημόσια τα θερμά συγχαρητήριά τους στον φοιτητή του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου, Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα του μονοθέσιου σκιφ κωπηλασίας ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πετυχαίνοντας νέο ολυμπιακό ρεκόρ και χαρίζοντας στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό μετάλλιο.
Το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο του Στέφανου Ντούσκου αποτελεί ύψιστη τιμή για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Ο Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον συμφοιτητή μας Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου, πρώτο για την ελληνική αποστολή, στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο! Η επιτυχία του Στέφανου καθώς και όλων των αθλητών της κωπηλασίας που ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στους Αγώνες αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι τα φώτα της δημοσιότητας δεν φωτίζουν τις δυσκολίες και τις ελλείψεις που συναντάνε οι νέες αθλήτριες και νέοι αθλητές στην προσπάθεια τους να καταφέρουν σημαντικές διακρίσεις
Στέφανε ευχαριστούμε για τις στιγμές χαράς που μας πρόσφερες…