Την έρευνα για το μέλι κουμαριάς την οποία πραγματοποίησε το Εργαστήριο Μελισσοκομίας του ΑΠΘ υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Χρυσούλας Τανακάκη θα παρουσιάσει σε ημερίδα που οργανώνει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ιωαννίνων «Αρισταίος».
Η ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του μελιού κουμαριάς, μιας χαρακτηριστικής ποικιλίας της Ηπείρου, θα προσδώσει νέα δυναμική στους μελισσοκόμους που το παράγουν αλλά και νέα δεδομένα για τις ιδιότητες του που αφορούν τους καταναλωτές.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Μαρτίου στις τρεις το μεσημέρι, στο Συνεδριακό Κέντρο του Σουφαρί Σεράι.