Πρωτοβουλία για τα τοπικά προϊόντα

«Η προοπτική βελτίωσης της διατροφικής φροντίδας των νοσηλευομένων με την χρήση τοπικών προϊόντων και βοτάνων» είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνει το τμήμα Κλινικής Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου η οποία απευθύνεται κυρίως σε ντόπιους παραγωγούς και στο κοινό της περιοχής.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 17:30  στον Πολυχώρο Δ. Χατζή (παλιά σφαγεία) στα Ιωάννινα.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να διερευνηθούν οι δυνατότητες τροφοδοσίας του Νοσοκομείου με ντόπια προϊόντα τα οποία θα συμβάλουν στην αναβάθμιση της διατροφικής φροντίδας των νοσηλευομένων ασθενών.